Guiot Duermeijer

Het probleem met Dave…

Een theatraal rockconcert met spoken word over jongeren die we kwijtraken

Regie, tekst en muziek: Guiot Duermeijer
Projecties: Reinout van Schie
Met en door: Emile Rogissart, Aldaïr Pieters en Anne Reitsma

Theater Kikker op locatie in MENU (oude fietsdepot), Kanaalweg 50 in Utrecht: 28 september tot en met 1 oktober 2022. Informatie via Theater Kikker.

Marijn Lems schrijft in de Theaterkrant: “De composities van Duermeijer zijn opzwepend, en de uitstekende cast deelt een overtuigende muzikale chemie” en “de teksten van theatermaker, schrijver en componist Guiot Duermeijer zijn kort, ritmisch en to the point, en putten duidelijk uit bekende verhalen over maatschappelijke vervreemding.” Lees het hier.

 

In een theatraal rockconcert met spoken word laten wij jongeren aan het woord die zich normaal niet openstellen. Met schurende live-muziek en grootse projecties op een rauwe verlaten plek.

Het probleem met Dave is dat hij mijn vriend was laat de binnenwereld zien van drie totaal verschillende jongeren, die elkaar hebben gevonden in hun afkeer van de buitenwereld die van alles van ze wil. Die alleen bij elkaar even rust hebben gevonden, op een verlaten plek ergens in de stad. Maar wat gebeurt er als een van hen ook hier niet meer komt? Wat blijft er dan nog over?

 

Licht: Matthijs van Hulsentop

Fotografie en vormgeving poster: © Maria Stijger Aramburu

Met dank aan: Bureau Halt, Leerplicht Utrecht, Yuri Landman, IJsvogel Records, Theatergroep Aluin, de Schrijfclub van het Anna, Hamza Ben Ali, Yves Gambier, Chanel Asberg en Joram Jiscoot

Mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Babastiki